absurd, foolish 4b329b2c-336d-4620-81f3-b8ead86925de

Panaszok és megoldások egy párhuzamos dimenzióban

Elég régen jártunk már párhuzamos univerzumunk közös képviselőjénél. Például itt és itt vizitáltunk nála. Most azonban újra ellátogatunk abba a bizonyos másik dimenzióba, ugyanis ismét történtek olyan érdekességek amiket úgy gondolom meg kell osztanom, a korábban megszokott módon. Úgy látszik elkerülhetetlen a szakmánkban, hogy időnként abszolút fura és értelmezhetetlen dolgokkal találjanak meg minket, de természetesen nem estünk kétségbe és a jövőben sem fogunk. Lássuk mik is történtek az elmúlt időszakban:

Például:
– „Tisztelt közös képviselő úr! A szomszédom állítólag az éjszaka közepén rendszeresen átjön hozzám, és az álmomban ellopja a pizsamámat! Ezért már többször voltam mezítláb az utcán! Kérem, vessen véget ennek az abszurd rémálomnak!”
– „Kedves lakó,  az Öné egy igen elgondolkodtató panasz. Felvettem a kapcsolatot a szomszédjával, és ő azt állítja, hogy soha nem járt az álmában sem Önnél, sem másnál. Talán érdemes lenne egy jó minőségű zárat beszerezni az ajtajára, és talán keríteni egy új pizsamát is.”

– „Kedves közös képviselő úr! A lifttel valami komoly probléma van. Rendszeresen magyarázkodni próbál nekem, de nem beszélek liftül. Kérem, hogy intézkedjen!”
– „Kedves tulajdonos, belátom, ez egy roppant érdekes probléma. A lifttel való kommunikáció tekintetében nincs szabályozásunk, de megvizsgáljuk, hogy mi okozza ezt a szokatlan jelenséget. Közben javaslom, hogy próbálja elkerülni a mély filozófiai beszélgetéseket a lifttel, és inkább beszéljen az emeleti szomszédjaival.”

–  „Tisztelt közös képviselő! A szomszédomnak állítólag van egy láthatatlan kutyája, amely mindig a lakásom előtt ugat. Nem hagy aludni éjjelente! Kérem, intézkedjen azonnal!”
– „Tisztelt lakó, sajnálom a kellemetlenséget. A láthatatlan kutyák ügyében erősen hiányos a működési szabályzatunk, de megpróbáljuk a problémát orvosolni. Esetleg javaslom, hogy beszéljen a szomszédjával, hátha tud az ominózus kutyáról valamit.”

Lakó: „Tisztelt Közös Képviselő Úr! Az én konyhám falai sajnos túlságosan átengedik a hangot, és meg kell hallanom a szomszédok evőeszközeinek éles cincogását minden étkezéskor. Kérem, intézkedjen sürgősen, és követelje meg minden lakótól a csendes, hangtalan evőeszköz használatát, hogy végre nyugodtan és csendben tudjak étkezni!”
– Képviselő: „Tisztelt Lakó! A konyhában történő étkezés sajnos nem minősül  a működési szabályzatunk  ( illetve a kerültei rendeletek) értelmében hangzavar keltésének. Az evőeszközöket illetően javaslom, hogy mindenki vegyen részt a közeli jövőben szervezendő „csendes evőeszközök” workshopon, ahol hatékonyan megtanulhatják, hogyan egyenek hangtalanul.”

Lakó: „Kedves Képviselő! Az udvaron lévő fű túl intenzív illatot áraszt amikor nyírják, ami teljesen ellepi a lakóteret. Az én szaglásom kifejezetten érzékeny, és ezt a fűillatot nem vagyok hajlandó elviselni. Kérem, tiltsa be a fűnyírást a társasház területén, hogy visszatérhessen a szagok nélküli életem!”
– Képviselő: „Tisztelt Lakó! A fűnyírásnak sajnos nélkülözhetetlen része a társasház karbantartásának. Azonban megértem az érzékenységét, és ajánlok Önnek egy speciális orrszűrőt, amely csökkenti a fűillat intenzitását. Remélem, ez segít a problémájában.”

– Lakó: „Mélyen Tisztelt Házkezelő! A szomszédaim mindenféle növényeket tartanak a lépcsőházban, és egyértelműen nem tartják be a szobanövények etikettjét! A cserép virágok állandóan kiabálnak egymással és énekléssel ingerlik háziállatokat, ami rendkívül zavaró. Kérem, szabályozza a szobanövények közti kommunikációt!”
– Közös Képviselő: „Kedves Lakó! A szobanövények kommunikációjának korlátozása sajnos nem megoldható, de javasolnám, hogy szervezzen egy közösségi tréninget a szomszédokkal, ahol megtanulhatják, hogyan építsék ki egymás közötti jószomszédi kapcsolatukat, és minimalizálják a zajokat.”

– Lakó: „Tisztelt Képviselő! A szomszédunk egyértelműen időutazik, mert minden nap más divatban és stílusban jelenik meg! Ez zavaró és kiszámíthatatlan, kérem, korlátozza az időutazást a társasház területén!”
– Közös Képviselő: „Tisztelt Lakó! Az időutazás jelenleg nem szerepel a házirendünkben, és sajnos nem tudom korlátozni egy lakó időutazási lehetőségeit. Azonban ha Ön is érzi, hogy szeretné kipróbálni az időutazást, szívesen segítek egy időgép kikölcsönzésében. Így mindannyian élvezhetik az időutazás örömeit!”

Lakó: „Tisztelt Képviselő Úr! A szomszéd folyamatosan a nappalijában ül egy nagy üveg gömb alatt, és egyértelműen azzal a szándékkal figyel minden lakót! Ez egyértelműen kémkedés, és azonnal intézkednie kell! Hol van az adatvédelem és a szomszédok közötti bizalom?”
– Képviselő: „Tisztelt Lakó! A szomszédját felkerestem és megkérdeztem tőle, miért használja azt az ominózus berendezést. Kiderült, hogy egy szimpla fényterápiás lámpa, amely segít neki az energiaszintje fenntartásában. Nincs szándéka kémkedni. Azonban megértem aggodalmát az adatvédelem terén, és azt javaslom, hogy hozzunk létre egy közös adatvédelmi zónát a társasházban.”

– Lakó: „T. Képviselő Úr! A szomszédos lakásból különféle hologramok és virtuális karakterek jelennek meg, ami zavaró és ijesztő! Kérem, rendeljen el egy holografikus tilalmat, hogy ne zaklasson tovább bennünket a szomszédunk virtuális szórakozása!”
– Képviselő: „Tisztelt Lakó! Sajnálom, de a hologramok használata saját otthonokban nem tilos jelenleg. Azonban örömmel segítek szervezni egy találkozót a szomszédjával, hogy ön és a többi szomszéd megtanulhassák élvezni és megérteni a szomszédjuk kreativitását és talán még csatlakoznak is a virtuális szórakozáshoz!”

– Lakó: „Mélyen Tisztelt Képviselő! A szomszéd lakásban mindig zajlik valamilyen levitációs gyakorlat, és ez kifejezetten riasztó! Az utolsó alkalommal úgy tűnt, mintha a szomszéd egy lábszárnélküli asztalon ülne, és repülne a szobában! Saját szememmel láttam amikor átnéztem hozzá. Kérem, korlátozza a szomszéd levitációs gyakorlatait, mert ez már ijesztő és szokatlan!”
– Közös Képviselő: „Kedves Lakó! Sajnálom, ha a szomszéd levitációs gyakorlatok ijesztőek voltak. Azonban a levitáció sajnos nem szerepel a házirendünk tiltó listáján. Javasolnám, hogy ne nézzem át olyan gyakran a szomszéd lakásba, így időt és energiát spórolhat meg.

Ossza meg