real estate (1)

A megbizható ingatlanüzemeltetö

Egy ingatlan tulajdonlása és üzemeltetése rengeteg felelősséggel jár. A karbantartás, javítások és a bérlőkkel való kommunikáció mind időt és energiát igényelnek, amelyek gyakran elvonják a figyelmet a fontos feladatokról. Éppen ezért egy megbízható ingatlan üzemeltető céggel való együttműködés nagy segítséget jelent. Miért is érdemes a REM189 Zrt.-t választani ebben a tekintetben?

Társaságunk, egy magas színvonalú, profi ingatlankezelő cég, minden ügyfelünknek egyéni és testreszabott megoldásokat kínálunk. Célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk az ügyfeleink igényeit és biztosítsuk a lehető legjobb minőséget a szolgáltatásainkban. Az ingatlan üzemeltetés terén szerzett
több éves tapasztalatunkkal széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, beleértve a karbantartást, a biztonsági szolgáltatásokat, a takarítást, a bérlőkkel való kommunikációt és sok más fontos egyéb feladatot.

Az REM189 Zrt. ügyfélszolgálata kiváló. Minden ügyfelünk számára elérhető. Cégünk szakértői segítséget nyújt a bérlőkkel való kommunikációban, ügyfeleink számára biztosítjuk a szükséges dokumentumokat és információkat. Ügyfélszolgálati csapatunk a nap 24 órájában elérhető, és minden problémára azonnal reagálunk.

A cégünk karbantartási szolgáltatása kiváló, célunk, hogy az ingatlan mindig a lehető legjobb állapotban legyen. A szervezetünk rendelkezik saját technikai csapattal, amely azonnal reagál a szükségessé vált karbantartásokra és javításokra.
Ügyfeleink számára a karbantartásokkal kapcsolatos információkat és dokumentumokat is biztosítjuk.

Az REM189 Zrt. együttműködése a bérlőkkel is kiváló. A bérlőkkel való kommunikáció és az ügyfelek számára rendelkezésre álló dokumentumok készséggel rendelkezésre bocsájtják.

Ossza meg