A warmly lit (( 78d882c4-8cc4-4795-af1c-cdfcb3fc329b

Karácsonyi recept

Közeleg a karácsony, jönnek az ünnepek, készülődünk, vásárolunk, valamint ilyenkor központi szerepet kap a többek között a sütés-főzés. Recepteket nézegetünk, kísérletezgetünk, próbálkozunk ezzel vagy azzal. Ezek apropóján alkottam meg a jó ingatlankezelő „előállításához” szükséges receptet.

Hozzávalók:
– 4 evőkanál precizitás
– csipetnyi jó humor
– 3 deciliter logikus gondolkodás
– 4 szem kreativitás
– 5 deka józan ész
– 1 csokor megbízhatóság
– 6 evőkanál türelem
– 7 dl diplomácia
– 8 dkg határozottság
– 9 evőkanál empátia

Elkészítés:
1. Készítsd elő a józan ész alapot, és tedd félre. Ez lesz a recept alapja.

2. Egy nagy tálban keverd össze a logikus gondolkodást a precizitással. Ne felejtsd el beletenni a csipetnyi jó humort is.

3. A kreativitást reszeld le finomra, majd szórd bele a keverékbe. Keverd alaposan össze, míg egy homogén masszát nem kapsz.

4. Adj hozzá a megbízhatóság csokrát. Ezt finoman keverd el a masszában, hogy ne veszítse el az értékét.

5. Most jöhet a türelem. Apránként adagold hozzá, és keverd addig, amíg a massza könnyen formázhatóvá válik.

6. Az elkészült masszát formázd egy ingatlankezelővé, majd adj hozzá 7 deciliter diplomáciát. Keverd el óvatosan, hogy az ingatlankezelő ne legyen sem túl engedékeny, sem túl szigorú.

7. Ezt követően szórd bele a határozottságot, és gyúrd össze a masszát. Az ingatlankezelő most már határozottan fogja kezelni az ügyeket.

8. Végül, adj hozzá 9 evőkanál empátiát. Keverd el alaposan, hogy az ingatlankezelő képes legyen az ügyfelek érzéseit is figyelembe venni.

És voilà, kész is van a tökéletes ingatlankezelő, aki minden helyzetben megfelelően és sikeresen kezeli az ingatlanokat! Javasolt fogyasztás: mindennapi ingatlannal kapcsolatos kihívások során.


Ossza meg