Ingatlana nálunk biztos kezekben!

Ingatlanüzemeltetés kockázatai

Az ingatlanok bérbeadása előtt fontos tisztában lenni a lehetséges kockázatokkal. Az egyik legnagyobb kockázat az, hogy a bérlő nem fizeti a bérleti díjat, ami jelentős pénzügyi veszteséget okozhat az ingatlan tulajdonosának. Emellett a bérlők által okozott károk is jelentős kockázatot jelentenek, például a falak sérülése vagy a széttört ablakok és a többi. Ezekre a gondokra cégünk, remek megoldás kínál, ugyan is a bérleti szerződésink jogászok által készítettek. A bérleti szerződés mellé egy közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat is társul.

Az ingatlanok rendszeres karbantartása és felújítása szintén segíthet csökkenteni a kockázatokat. A megelőző karbantartás és a gyors javítások segíthetnek megőrizni az ingatlan értékét, valamint csökkenteni a bérlők által okozott károk kockázatát. Az ingatlanok biztosítása is fontos, amely védelmet nyújthat az anyagi károk ellen.

Cégünk erre kezességet vállal, hogy a kezelt ingatlanokba, csak ellenőrzött bérlők költözhetnek be. Bérlőinket rendszeresen ellenőrizzük. Üzemeltetett lakásainkat havonta látogatjuk.

Ezáltal a tulajdonosnak a vagyontárgya biztonságban van.

Ossza meg