Irodaház üzemeltetés

Irodaház üzemeltetés profi, szakértő csapattal

A mai felgyorsult világban elengedhetetlen, hogy fontos ügyeinket megfelelő kezekben tudjuk, ez kifejezetten érvényes az ingatlanainkkal kapcsolatos teendőkre. A REM189 Zrt. portfóliójában szereplő irodaház üzemeltetés teljeskörű szolgáltatást nyújt azon ügyfelei számára, akik az irodaház üzemeltetést professzionális kezekben szeretnék tudni.

Kisebb és közepes méretű (5000 nm alapterületig) irodaház üzemeltetése és kezelése keretein belül az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk megbízóink számára:

  • Részben vagy teljesen üresen álló irodaházak bérbeadása adottságoknak megfelelően és az ügyfél igénye szerint. Akár egyben vagy szintenként, sőt adott esetben külön részegységenként, illetve helyiségenként is.
  • Számunkra a folyamatos kapcsolattartás a bérlőkkel és tulajdonossal, valamint az egyedi igények kielégítése alapvető szolgáltatásként jelenik meg.
  • A bérlők kezelését, az általuk megfogalmazott kéréseket és felmerülő igények megoldását, a számlázás és azok kiegyenlítésének követését is vállaljuk. Emellett az esetleges kintlévőségek kezelése és jogi ügyek teljeskörű intézése is azon szolgáltatásaink közé tartozik, amelyeket ügyfeleink igénybe tudnak venni nálunk.
  • Az irodaház üzemeltetésének teljes körű kezelésénél vállaljuk a közüzemi szolgáltatások intézését. Beleértve a számlák rendezését és felmerülő reklamációk kezelését.
  • Az épület rendszeres takarítása és folyamatos karbantartása szintén egy olyan fontos iroda üzemeltetéshez kapcsolódó feladat, mellyel ügyfeleinknek nem kell foglalkozni, mivel ezen feladatok elvégzésére is tudunk megoldást ajánlani számukra.
  • Amennyiben ügyfeleinkben igény merül fel az irodaház felújítására vagy korszerűsítésére, úgy ezen feladatok megszervezésére és lebonyolítására – egészen a a tervezéstől a kulcsátadásig – is kitűnő ajánlatot tudunk készíteni számukra.

 

Az irodaház üzemeltetésre egyedi árajánlatot az irodaház megtekintése és az igények megismerése után adunk!

irodaház üzemeltetés 03

Irodaház üzemeltetéssel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!