20191014_151502

Lakásiroda

Könnyű helyzetben van, akinek 500 vagy 1000 négyzetméteres irodára van szüksége. Egyszerűen kiválasztja a számára legmegfelelőbb helyszínt és kinézhet egy irodaházat, ahol egy vagy több szintet, vagy akár az egészet ki tudja bérelni.

Ez így elég egyszerűen hangzik, de hol találhat irodát, akinek csak 100 vagy maximum 200 négyzetméterre van szüksége? Ez már sokkal nehezebb, mert hiába nőnek gombamód a hatalmas irodaházak, ott nincs lehetőség 3 helyiség bérlésére.

Könnyű lenne a válasz, hogy keressünk egy kisebb irodaházat, ami ugyan nem olyan modern, mint a most épülő újak, de méretben pont ideálisak. Szuper lenne, de ilyenből nagyon kevés van, mivel nem gazdaságos kicsit építeni. Mégis, mit lehet ilyenkor tenni?

Manapság egyre divatosabbá válik, hogy egy-egy nagypolgári lakást kisebb átalakítással irodai használatra vesznek bérbe. Szép, több légterű, komfortos környezet alakítható ki. Csak a saját ízlésünkön múlik, hogy modern, minimalista, polgári vagy neobarokk stílust választunk új környezetünknek.

Mi is üzemeltetünk ilyen lakásirodákat, melyek barátságos, kellemes munkahelyet biztosítanak egy-egy vállalkozás hatékony működéséhez.

Ossza meg