Jópélda-vállalható

Jópélda Minősített Vállalható Üzleti szereplő

A „Vállalható Üzleti Szereplő” és a „Minősített Vállalható Üzleti Szereplő” elismerés mellé megkaptuk a Bridge Budapest „Jópélda” minősítést is!

A Jópélda minősítés egyik indikátora a CSR (Corporate Social Responsibility), azaz a Társadalmi felelősségvállalás programunk volt.

Sokáig azt gondoltam, hogy nem osztom meg senkivel sem, hogy kiket támogatunk akár anyagilag, akár mentálisan, mert ez számomra magánügy. Sok éven keresztül így csináltuk, míg nem találkoztam egy MVÜK Zrt. rendezvényen Edina Heal-lel az Egyenlítő Foundation elnökével. Ő világított rá az alapítvány szemszögéből, hogy mennyire fontos elmondani, leírni, hogy nemcsak magamért, a vállalkozásért, a kollégáimért vállalok felelősséget, hanem a társadalmunk valamely szempontból hátrányos helyzetű kisebb nagyobb csoportjáért is.

Fontos ezt kiemelni, hogy mások is tudjanak adni olyan közhasznú szervezeteknek, akiknek a tevékenységéhez közel érzik magukat.

Ezen a területen számomra is van egy „Jópélda”: Zsolt Balogh, aki a Liferay sokrétű CSR programjába adott betekintést, ami náluk az egész cégcsoport szintjén működik.

Én is, mi is ezt szeretnénk a jövőben megvalósítani.

#REM189 #ingatlan #uzemeltetes #berbeadas #letesitmenyuzemeltetes #facilitymanagement #facilityservices #facilitymaintenance #CSR

Ossza meg