Társasház kezelés ismertető

Néhány szó cégünkről

Több mint 10 éve foglalkozunk ingatlanok üzemeltetésével. Három éve döntöttünk úgy, hogy saját céget alapítunk, és mivel szeretünk nagyot álmodni, ezért részvénytársaságot hoztuk létre. Ezzel is növelve a bizalmat megbízóink felé, mert e cégforma létrehozásának alaptőkéje jelentősen magasabb, mint más vállalkozásoké.

Portfóliónkban megtalálhatók önálló lakások, irodák, irodaházak, társasházak, kereskedelmi létesítmények, valamint műemlék jellegű ingatlan. Jelenleg 8000 nm ingatlant kezelünk Magyarország 5 városában: Budapest, Solymár, Székesfehérvár, Sopron és Ajka.

2019-től 9 kollégával dolgozunk, és ebből 5-en végezzük a backoffice feladatokat. 150 alvállalkozóval van kapcsolatunk, ami által fel tudjuk vállalni a legkisebb hibajavításoktól kezdve a korszerűsítésekig minden munkát, az ötlettől a megvalósításig. Amennyiben szükséges a pénzügyi finanszírozásra is próbálunk megoldást találni.

Vannak szolgáltatások amit nagy tételben veszünk igénybe, ezért némelyik közműszolgáltatónál kedvezményes árat kapunk, mint például a villamos energia, a földgáz, vagy a biztosítás.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk megbízóinknak. A személyes kapcsolattartás lehetőséget biztosít arra, hogy nemcsak a feladatot végezzük el, hanem az ügyfeleink igényeinek megfelelően teljesítsük szolgáltatásainkat.

Tevékenységünk 20 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezik.

Szolgáltatásaink társasházak részére

 

Kapcsolattartás, kommunikáció

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk mind telefonon, mind e-mailben. Irodánk a Logodi u. 34/A-ban található, ahol a személyes találkozásokhoz biztosítunk tárgyalót. A társasháznak készítünk egy saját weboldalt a céges weboldalunkon belül, ahol a legfontosabb információkat nézhetik meg kényelmesen az otthonukból a tulajdonosok. A tulajdonosokkal, és a lakókkal személyesen szeretünk, beszélgetni, de a mindenkit érintő ügyeket e-mail-es levelező lista segítségével osztjuk meg. Rendszeresen informáljuk a lakókat a házban történt ügyekről.

Pénzügy, elszámolás

Okleveles könyvelővel dolgozunk így rajta keresztül, Önök ellenőrizhetik a munkánkat. A tulajdonos kérésére bármikor küldünk egyenlegközlőt. Minden hónapról készül egy elszámolás a befizetésekről, kiadásokról, és a hónap végi bankszámla és házipénztár egyenlegről. Évente egyszer májusig, -általában februárban- tartunk egy évet lezáró és évet nyitó közgyűlést, ahol a tulajdonosok el tudják fogadni az előző évi elszámolást, és az idei évi költségvetést.

A társasház működéséhez szükséges közüzemi szolgáltatókat rendszeresen megversenyeztetjük. A versenypiaci szolgáltatókkal és a biztosító társaságokkal is jó kapcsolatot építettünk ki, melynek köszönhetően a piaci áraknál kedvezőbb ajánlatot kaphat a társasház. A kivitelezési munkáknál arra törekszünk, hogy megbízható, garanciális munkát végző vállalkozókkal dolgozzunk együtt. Cégünknek több mint 150 alvállalkozó dolgozik, így szükség esetén a lakók számára is tudunk segítséget nyújtani a saját lakásukban felmerült probléma megoldására.

A társasházak tulajdonosainak pontos, megbízható szolgáltatást nyújtunk. Csapatunk tagjai az alábbi szakterületeket képviselik: közös képviselet, informatika, épületenergetika, pénzügy-számvitel, biztosítási szakértő, esztétika.

Ajánlat:

Ajánlatot csak a helyszini találkozó és az igények megismerése után adunk.

Visszahívás kérése