Lakás üzemeltetés

Épület és lakás üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatások

Lakás üzemeltetés szolgáltatásunkon belül a különféle épületek, családi házak, lakások, műemlék épületek, kereskedelmi ingatlanok kezelésének keretein belül az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:

– Igény esetén az adottságoknak megfelelő bérbeadásban nyújtunk segítséget.

– Lakás üzemeltetési szolgáltatásunk alapvető része, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a bérlőkkel és tulajdonossal, hogy a felmerülő egyedi igények kielégítését rugalmasan meg tudjuk valósítani.

– A bérlők kezelése, az általuk megfogalmazott kérések és felmerülő különleges igények megoldása, valamint a számlázás és azok kiegyenlítésének követése is szerepel a lakás üzemeltetés portfóliónkban. Ezen felül az esetleges kintlévőségek kezelése és problémák esetén fellépő jogi ügyek teljeskörű koordinálása is azon tevékenységeink közé tartozik, amelyeket ügyfeleink igénybe tudnak venni, amennyiben lakás üzemeltetés szolgáltatásunkon belül.

– Elérhető szolgáltatásunk az épület teljes körű kezelése: közüzemi szolgáltatások intézése, beleértve a számlák rendezését, reklamációk pontos kezelését.

– A lakás üzemeltetések során fontosnak tartjuk az épület rendszeres figyelemmel kísérését, ellenőrzését. Leendő ügyfeleinknek nem kell az előbb felsorolt a feladatokkal sem szükséges foglalkozniuk, amennyiben igényt tartanak ezen tevékenységeinkre.

– A lakás folyamatos karbantartás során a felújítás és korszerűsítés is fontos lépés lehet, akár aktuálisan, akár pedig a jövőbe tekintve. A REM189 Zrt. egészen a tervezéstől a kulcsátadásig lebonyolítja a folyamatot, amennyiben ügyfeleinkben ilyen igény merülne fel.

Jelenleg 5 városban kezelünk különféle ingatlanokat, Budapesten, Székesfehérvárott, Ajkán, Sopronban, Solymáron. Ezeken a településeken kívül az ország más területein is biztosítjuk lakás üzemeltetéshez köthető szolgáltatásainkat.

Referenciánk:

irodaház üzemeltetés 03

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Visszahívás kérése