Ingatlan karbantartás és felújítás

Felújítások, korszerűsítések, ingatlan karbantartás

Cégünk ingatlanüzemeltetésen belül vállalja az adott ingatlan karbantartását, igény szerint nagyobb felújításokat és korszerűsítéseket, illetve energetikai fejlesztéseket.

A felújítások és az ingatlan karbantartás során:

Egyeztetünk a tulajdonossal és a bérlővel, valamint pontosan felmérjük az igényeket. Emellett megtervezzük, illetve beszerezzük a különféle hatósági engedélyeket, sőt szükség esetén – külön szerződés alapján – pénzügyi forrást is biztosítunk. Az előbb felsorolt feladatok mellett koordináljuk a teljes felújítási folyamatot, ügyelve a munkafolyamatok sorrendjére, a határidők betartására.

Az ingatlan karbantartás és felújítás egy precíz folyamat, amihez külső szakértőket, kivitelezőket kérünk fel, hogy minden a leggördülékenyebben és legbiztonságosabban működjön.

Ingatlan karbantartáshoz és felújításhoz kapcsolódó referenciák:

Art Pub Étterem

A konyha megnagyobbítása, és teljes körű felújítása volt a feladatunk.
Ebben a projektben a fent felsorolt tevékenységek mind megvalósultak, melyek egy része az ingatlan karbantartáshoz, másik része pedig a felújításhoz kapcsolódik.
A konyhát a Bérlő kérésére a tulajdonos egyetértésével újítottuk meg. Egy tulajdonos számára fontos lehet, hogy az ingatlan karbantartását szakértő kezekre bízza, hiszen hosszú távon kifizetődő jövedelemforrást biztosíthat az ingatlan számára.
A konyha felújítása 3 hónapot vett igénybe, melyet alapos tervezés előzött meg.
A projekt nagysága nettó 30M Ft.
Az étteremmel megismerkedhet ezen elérhetőségen.

Budapest I. ker. Logodi utca 34 társasház, teremgarázs

Az említett teremgarázsba 2 autós teherlifttel lehet lejutni, így felújításra azért volt szükség, mert a társasház építése óta jelentősen tönkrementek, ezért a funkciójukat nem tudták megfelelően ellátni. A teherliftek finanszírozását az ingatlan karbantartás keretein belül – a tulajdonosok vállalták magukra. Cégünk az előkészítést és a szervezést, valamint a pénzügyi tranzakciók lebonyolítást végezte, hogy a tulajdonosoknak az ingatlan karbantartással kapcsolatos feladatait leegyszerűsítse.
A projekt nagysága nettó: 28M Ft.

Amennyiben kérdése támadt vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Írjon nekünk!

ingatlan karbantartás_01

Visszahívás kérése

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!