Biztosítás

Ingatlan, felelősség és vagyonbiztosítással kapcsolatos ügyintézés

Cégünk szinte valamennyi biztosítási partnerrel napi kapcsolatban áll, így hatékonyan és gyorsan tudunk segíteni ügyfeleinknek a legmegfelelőbb biztosítás kiválasztásában. Cégünk a biztosítótól kap jutalékot, így önnek időt és pénzt takarítunk meg. A biztosítások ajánlatait az Ön igényei szerint kérjük be és azokat összehasonlítva adjuk át Önnek. Ehhez Önnek egy megbízási szerződést kell kitöltve és aláírva elküldenie. Mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban, így Önnek arra marad ideje, ami Önnek fontos.

Lehetőség van ingatlanüzemeltetési szerződés keretében a jelenlegi ingatlanok mellé a vagyonbiztosításba beemelni az ingatlant. Ez által a díjak és a szolgáltatások jelentősen kedvezőbbek, így Önnek versenyképes ajánlatot tudunk nyújtani, illetve emellett rengeteg időt is meg tudunk spórolni a megfelelő biztosítás kiválasztása során.

Általunk gyakran kötött biztosítások:

  • – lakásbiztosítás, hogy ingatlanát mindig biztonságba tudja;
  • – gépjármű biztosítás, hogy a biztonságos közlekedése biztosítva legyen;
  • – utasbiztosítás, hogy bátran utazhasson külföldre is;
  • – vagyonbiztosítás, hogy értékeit nyugodt szívvel otthon hagyhassa.

Amennyiben más jellegű biztosításra van szüksége kérem keressen minket és mi teljeskörűen állunk az Ön rendelkezésére és igyekszünk minden igényét kielégíteni.

biztosítás

Visszahívás kérése