Képernyőfotó-2019-05-12-19.07.12-825x510

Idei évi első beruházási projektünk

Egy évvel ezelőtt beszélgettünk az Art Pub éttermet üzemeltető bérlőnkkel. Büszkén mondta, hogy egyre több a vendég és nőnek a megrendelések, így viszont már kicsi a konyha, 80 m2, nagyobbat, korszerűbbet szeretne. Komoly fejtörést okozott a kérése, előkerültek az alaprajzok, osztottunk, szoroztunk, falakat mozgattunk – persze csak papíron – és bevontunk egy statikust, vázoltuk, mit szeretnénk és elkészültek a tervek, majd a költségvetés. A költségvetés hatalmas lett, mert nemcsak a konyha felújítása kerül napirendre ezalatt, hanem az étteremé is. Közel 50 M forintos lett a tervezet beruházás.

Most jött a munka neheze. Honnan szerzünk ennyi pénzt? Na és mikor térül meg? Ismét osztottunk, szoroztunk és elkészült a bővítés pénzügyi terve. Némi egyeztetés után zöld utat kapott a beruházás.

Építkezés teljes nyitvatartás alatt történt. Az étterem folyamatosan működött.

Képernyőfotó 2019 05 12 18.57.22Beindult a szervezés: munkafázisok, határidők, alapanyag-rendelések. Kell 2 hónap, bontunk, falakat döntünk ki, teljes vizesblokkot helyezünk át, gépészeti eszközöket újítunk fel, de a ballagásra át kell adni az új konyhát. Vita nincs, késni nem lehet. A kivitelező csapat jól szervezett munkával határidőre elkészült. Április 30-án levonultak, így Május 1-re átadtuk a 120 m2-es kibővített, teljesen felújított konyhát a bérlőnek.

Felső kép: ilyen lett, Alsó kép: ilyen volt

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!

Ossza meg