REM_Minősített vállalható üzleti szereplő

Minősített vállalható üzleti szereplő

BÜSZKESÉG! Épp most kaptuk meg a Minősített Vállalható Üzleti Szereplő elismerést a 19. magyar vállalkozásként.

A számunkra fontos értékeket fogalmaztuk meg, amik tükrözik az üzleti világban elfoglalt helyünket és megmutatja partnereinknek működési alapelveinket. Ezen értékek elismerése egy külső, független társaság a Bridge Budapest által, egy olyan közösség tagjává emelt minket, melyre rendkívül büszkék vagyunk. „A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket … formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének…”

Alapelveink a becsület, a tisztesség, a pontosság, mind hozzájárul, hogy partnereinkkel win-win együttműködést alakítsunk ki. Fontos számunkra, hogy megbízóink ingatlanairól a jó gazda szemével gondoskodjunk, növeljük annak értékét.

Ehhez pedig pontosan fel kell mérnünk ügyfeleink igényeit, hogy azt a szolgáltatásunkat adhassuk, amire nekik van szükségük. Az első kötetlen beszélgetéssel feltérképezzük, azt is, hogy mik a kimondatlan igények, amelyek teljesítésével igazán elégedetté tudjuk tenni üzletfeleinket. Az együttműködés elindulásával folyamatos kommunikációval és minőségi szolgáltatásokkal biztosítjuk, hogy a kialakult elégedettség állandóan jelen legyen.

Többször is írtam már arról, hogy hogyan üzemeltetjük a ránk bízott ingatlanokat, mennyire fontos számunkra megbízóink elégedettsége

 

 

#REM189 #ingatlan #uzemeltetes #berbeadas #letesitmenyuzemeltetes #facilitymanagement #facilityservices #facilitymaintenance #vállalható  #minősitett #üzleti 

Ossza meg