Társasházkezelés ismertető

Néhány szó cégünkről

Több mint 10 éve foglalkozunk ingatlanok üzemeltetésével, ezen belül is társasházkezeléssel. Három éve döntöttünk úgy, hogy saját céget alapítunk, és mivel szeretünk nagyot álmodni, ezért részvénytársaságot hoztuk létre. Ezzel is növelve a bizalmat megbízóink felé, mert e cégforma létrehozásának alaptőkéje jelentősen magasabb, mint más vállalkozásoké.

Portfóliónkban megtalálhatók önálló lakások, irodák, irodaházak, társasházak, kereskedelmi létesítmények, valamint műemlék jellegű ingatlan. Jelenleg 8000 nm ingatlant kezelünk Magyarország 5 városában: Budapest, Solymár, Székesfehérvár, Sopron és Ajka, melyekben a társasházkezelés kiemelt szerepet játszik.

Tevékenységünk 20 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezik.

Szolgáltatásaink társasházak részére – társasházkezelés

Kapcsolattartás, kommunikáció a társasházkezelésnél

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk mind telefonon, mind e-mailben. Irodánk a Logodi u. 34/A-ban található, ahol a személyes találkozásokhoz biztosítunk tárgyalót. A társasházkezeléssel kapcsolatos folyamatunk egyik lépése, hogy a társasháznak készítünk egy saját landing oldalt a céges weboldalunkon belül, ahol a legfontosabb információkat nézhetik meg kényelmesen az otthonukból a tulajdonosok. A tulajdonosokkal, és a lakókkal személyesen szeretünk, beszélgetni, de a mindenkit érintő ügyeket e-mail-es levelező lista segítségével osztjuk meg. Rendszeresen informáljuk a lakókat a házban történt ügyekről, úgy gondoljuk a társasházkezelés egyik fontos alappillére a pontos és megfelelő kommunikáció.

Társasházkezelés – pénzügyi elszámolás

Okleveles könyvelővel dolgozunk így rajta keresztül, Önök ellenőrizhetik a munkánkat. A tulajdonos kérésére bármikor küldünk egyenlegközlőt. A társasházkezeléshez kapcsolódó kiadásokról minden hónapban készítünk egy elszámolást, ahol a befizetésekről, kiadásokról, és a hónap végi bankszámla és házipénztár egyenlegről tájékoztatjuk az ügyfelünket. Évente egyszer májusig, -általában februárban- tartunk egy évet lezáró és évet nyitó közgyűlést, ahol a tulajdonosok el tudják fogadni az előző évi elszámolást, és az idei évi költségvetést ezzel biztosítva a társasházkezelés gördülékeny folyamatát.

A társasház működéséhez szükséges közüzemi szolgáltatókat rendszeresen megversenyeztetjük. A versenypiaci szolgáltatókkal és a biztosító társaságokkal is jó kapcsolatot építettünk ki, melynek köszönhetően a piaci áraknál kedvezőbb ajánlatot kaphat a társasház. A kivitelezési munkáknál arra törekszünk, hogy megbízható, garanciális munkát végző vállalkozókkal dolgozzunk együtt. Cégünknek több mint 150 alvállalkozó dolgozik, így szükség esetén a lakók számára is tudunk segítséget nyújtani a saját lakásukban felmerült probléma megoldására, így társasházkezelési szolgáltatásunkkal igyekszünk kiterjesztett megoldásokat nyújtani.

A társasházak tulajdonosainak pontos, megbízható szolgáltatást nyújtunk. Csapatunk tagjai az alábbi szakterületeket képviselik: közös képviselet, informatika, épületenergetika, pénzügy-számvitel, biztosítási szakértő, esztétika.

Társasházkezelés ajánlat:

Társasházkezeléssel kapcsolatos ajánlatot csak a helyszíni találkozó és az igények megismerése után adunk.

társasházkezelés

Vegye fel velünk a kapcsolatot