Lakáskezelés

ambience interior design projekt wnetrz apartamentu w warszawie 01

Bérbeadás

Gondoskodunk üres lakásáról, előkészítjük hirdetését lakberendezési tanácsokkal, minőségi fényképekkel, előnyös leírással magyarul és angolul. Megtekintési időpontokat szervezünk, a lakását bemutatjuk az érdeklődőknek. Az ajánlatokat írásban adjuk át Önnek, egyeztetjük a feltételeket és megszervezzük a szerződéskötést. A bérlőjelölteket előzetesen szűrjük, referenciákat kérünk be, fénymásoljuk a szükséges iratokat, dokumentumokat. A szerződést ügyvéd által készítjük elő.

Bérlőkezelés

Jegyzőkönyvben tételesen rögzítjük lakásának berendezési tárgyait, a mérőórák állásait. Gondoskodunk a bérleti díjak és költségek kiegyenlíttetéséről, elvégezzük a pontos elszámolást. Előre meghatározott időközönként ellenőrizzük lakását és bérlőjét. Ha valami meghibásodik, vagy karbantartást igényel, akkor azt megbízható szakemberekkel felméretjük, árajánlatot kérünk, majd a munka elvégzését ellenőrizzük. A bérlő kiköltözése után a lakás takarítását 24 órán belül megrendeljük. Társasházaknál rész veszünk a közgyűlésen és képviseljük az Ön érdekeit.

Díjazás:

  • A bérleti díj: 13%-a, de minimum 15000 + Áfa.
  • A ingatlan bérbeadás díja: 1 havi bérleti díj.

Az árak tájékoztató jellegű, mivel minden lakás más, és a feladatok is eltérőek. A végleges ár a személyes találkozó és a helyszíni szemle után kerül kialakításra.

interior designer questions mark sikes lede

Visszahívás kérése