Lakáskezelés

Névtelen (1140 × 788 képpont) (37)

Bérbeadás

Lakáskezelés szolgáltatásunkon belül gondoskodunk arról, hogy üres lakását mihamarabb ki tudja adni. Előkészítjük hirdetését lakberendezési tanácsokkal, minőségi fényképekkel, előnyös leírással magyarul és angolul, így teljeskörű lakáskezelési szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek.

Ezek mellett megtekintési időpontokat szervezünk és a lakását bemutatjuk az érdeklődőknek, hiszen nálunk a lakáskezeléshez ezek is hozzátartoznak. Az ajánlatokat írásban adjuk át Önnek, egyeztetjük a feltételeket és megszervezzük a szerződéskötést. A bérlőjelölteket előzetesen szűrjük, referenciákat kérünk be, fénymásoljuk a szükséges iratokat, dokumentumokat.

A szerződést ügyvéd által készítjük elő, így a lakáskezelési folyamat  ezen része precízen és jogtisztán dokumentálva lesz.

lakáskezelés01

Bérlők ellenőrzése

A lakáskezelés ezen lépésében jegyzőkönyvben tételesen rögzítjük lakásának berendezési tárgyait, a mérőórák állásait. Gondoskodunk a bérleti díjak és költségek kiegyenlíttetéséről, elvégezzük a pontos elszámolást.

Lakáskezelési feladatainknál előre meghatározott időközönként ellenőrizzük lakását és bérlőjét. Ha valami meghibásodik, vagy karbantartást igényel, akkor azt megbízható szakemberekkel felméretjük, árajánlatot kérünk, majd a munka elvégzését ellenőrizzük teljessé téve a lakáskezelési szolgáltatásunkat.

A bérlő kiköltözése után a lakás takarítását 24 órán belül megrendeljük. Társasházaknál rész veszünk a közgyűlésen és képviseljük az Ön érdekeit.

Lakáskezelési díjak

A bérleti díj 13%-a, de minimum 15000 + Áfa.

A ingatlan bérbeadás díja: 1 havi bérleti díj.

Az árak tájékoztató jellegű, mivel minden lakás más, és a feladatok is eltérőek. A lakáskezelés végleges ára a személyes találkozó és a helyszíni szemle után kerül kialakításra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot