Fűtés vagy fitnes

Fütés vagy fitnesz?

Fűtés vagy fitnesz?

Nemrég olvastam az interneten, hogy gyerekesnek tartanak egy nőt, hogy minden nap felhívja a szüleit. Ezt én is rendszeresen megteszem, mert szerencsére még megtehetem. Mégsem gondolom magamat gyerekesnek. Viszont mostanában akárhányszor hívtam fel édesanyámat, nem hallottam más, mint hogy rossz a fűtés, és itt van a kazános vagy a fűtésszerelő. És mielőtt folytathattam volna lerakta a telefont, hogy futok ide, rohanok oda. Gondoltam, hogy így legalább kimelegedett és olcsóbb a házuk üzemeltetése.

Viszont nekem ez gyanús.

Engem soha nem kér meg erre a feladatra, pedig a mi cégünk ingatlanok üzemeltetésével, kezelésével, hasznosításával foglalkozik, az adminisztrációtól a műszaki problémák megoldásáig. Szerintem ilyenkor az anyám fitnesz órán van, és a gépészek helyett fitnesz edzőt hív.

Szóval keresnék olyan gépészeti csapatot, aki kiderítené, hogy tényleg rossz-e a szüleim családi házában (Pest megye) a fűtés vagy sem. Ajánlatokat a bakonyia@rem189.eu e-mail címre kérném. Tárgyba írják be, hogy Jelige: Fűtés vagy fitnesz. Bővebb információt szívesen adok: 06-30/398-49-27.

Mindenkinek kívánok sikerekben és melegben gazdag boldog új évet!

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!

Ossza meg