IMG_5567

Cégünk egyik kiemelt projektje: Az ART GYM

Cégünk egyik „zászlós hajója” vagy másképp fogalmazva kiemelt projektje a XX. kerületben működő Art Centrum. Már meséltem róla itt. Vagy például itt is. De még találkozhattatok vele itt is. Jelen történetünk helyszíne egészen pontosan az ART-GYM.

Az ART-GYM egy kétszintes edzőterem, amit óradíjas rendszerben működtetünk. Érdekes konstrukció ez, hiszen eltér a megszokott hosszú távú bérbeadástól ami cégünk tevékenységének jelentős részét kiteszi. Egy ilyen ingatlan kezelése, fejlesztése, karbantartása nem kis feladat, de most mégsem ez lenne a téma. Hanem egy olyan kellemes délután története ami némileg túlmutat a szakmán és a kezelő – bérlő közti jó viszonyt is bemutatja.

A történet az ART GYM-hez köthető, hiszen három évvel ezelőtt új bérlő érkezett ide. Nem is akármilyen, hiszen egy akkor 12 éves dojo „költözött hozzánk”. A Seishin Kyokushin Karate Sport Egyesület lett a partnerünk, akiknek eredményeit nem fogom felsorolni mert lehet lefagyna a billentyűzet. Azért, hogy valamit mégis mondjak álljon itt egy idézet a honlapjukról: „A seishin jelentése szív, lélek, belső erő, energia, lelki kitartás. Az alapító mester jelmondata: „OSU NO SEISHIN! – SOHA NE ADD FEL!”

Szeptember elsején már a tizenötödik születésnapjukat ünnepelték, amin volt szerencsém nekem is részt venni. Igen színvonalas rendezvény volt, lenyűgöző dolgokat láthattam ebből az igen kemény, de mégis szép sportból. Volt rendőrségi bemutató, sőt még tánc bemutató is is. Természetesen szintén magas szinten. A végén pedig természetesen egy az alkalomhoz készült torta is.

Kívánom, hogy a dojo továbbra is sikeresen működjön és megünnepeljen még sokszor ennyi születésnapot. Boldog születésnapot!

 

IMG 5570

IMG 5567

20230901 180953 REM189 zRt

IMG 5565

IMG 5568

IMG 5573

 

IMG 5579

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!

Ossza meg