2

Bakonyi Anita

Cégvezető

E-mail: bakonyianita@rem189.eu

Mob: +36-30/53-52-765 


Főként mérnök vagyok, emellett közgazdász, tanultam épületenergetikát és létesítménygazdálkodást. A számokból értek, de elragadott a marketing világa, a gépek helyett az emberek kerültek a figyelmem középpontjába, őket szólítom meg, értük dolgozok. Az elmúlt évtizedekben pedig megtanultam emberekkel együtt dolgozni és vezetővé válni.

Mérföldkövek:

– Magyar Posta, ahol megtanultam kiszolgálni az embereket,
– DÉLTÁV, VIVENDI, INVITEL,elmerültem a B2C marketingben, a legnagyobb tudást és elismeréseket itt kaptam igazi vezetőktől,
– ECO-HUB Kft, ahol komoly ismereteket szereztem a környezetvédelemről, veszélyes hulladékokról és stratégiai gondolkodásról,
– kortárs képzőművészeti kiállításokat rendeztem,
– másodállásban családi vállalkozásnál kezdtem létesítménygazdálkodói feladatokat ellátni.,
– REM189 Zrt. cégvezetőjeként részt veszek a stratégia kialakításában, a támogató marketing megalkotásában és a műszaki fejlesztések, projektek lebonyolításában.

Sokszínű feladatok emberekkel és emberekért, felelősség az elvégzett munkáért és a kollégákért, gondoskodás épületekről és bérlőkről. Ezek töltik ki napjaimat, de emellett fontosnak tartom a lelket tápláló segítségnyújtást a rászorulóknak és a művészek pártolását.

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!

Ossza meg