60595212_648205605640895_5139933160083030016_n

Arc a cég mögött avagy bemutatkozik vezérigazgatónk

Az ügyfelek és partnerek számára rendkívül fontos, hogy lássák az „arcot a cég mögött”, és tudják, ki a cég vezetője, mert ez számos előnyt hordoz magában.

Először is, a személyes kapcsolat kialakítása növeli a bizalmat, ami ugye minden kapcsolat alapja. Az emberek könnyebben kötődnek egy másik emberhez, mint egy arctalan logóhoz. Amikor tudják, ki áll a vállalat mögött, megbízhatóbbnak és korrektebbnek érzik azt.

Másodszor, az arc megmutatása emberközelibbé teszi a céget. Az ügyfelek és partnerek szívesebben lépnek kapcsolatba olyan vállalattal, amelynek vezetője nyitott, megközelíthető, és akivel azonosulni tudnak. Ez erősíti a lojalitást és elköteleződést.

Harmadszor, a vezető személyisége és értékrendje tükrözheti a cég kultúráját és céljait. Ha a cégvezető elismert szakember, és láthatóan elkötelezett a cég értékei mellett, az vonzóbbá teheti a vállalatot a potenciális ügyfelek és partnerek számára.

A fentiek fényében, kérem engedjétek meg, hogy egy kicsit mélyebben bemutatkozzam. Bakonyi Árpád vagyok,a REM189 ZRT. alapítója és vezérigazgatója, és nagyrészt életemet az üzleti világban és az ingatlanok területén töltöttem. Mielőtt az ingatlanüzemeltetés izgalmas világába merültem volna, informatikusként dolgoztam, illetve elvégeztem az ELTE programozó matematikus szakát. Az informatikavilága olyan alapvető részét képezte az életemnek, amelyek nélkül nem lennék az, aki ma vagyok.

Az informatikai területen eltöltött tíz év alatt mélyen beleástam magam az algoritmusok, a rendszerek tervezése és a problémamegoldás rejtelmeibe. Minden kódot, minden projektet úgy közelítettem meg, mintha egy matematikai feladványt oldanék meg. Ez a gondolkodásmód és a precizitás azóta is elkísér az üzleti életemben.

Azonban az életben mindig vannak fordulópontok. Az én fordulópontom akkor jött el, amikor a családi vállalkozásunkhoz csatlakoztam. Ebben a vállalkozásban olyan értékeket tanultam meg, amelyek azóta is meghatározzák az üzleti döntéseimet: az elkötelezettség, a precizitás, a kitartás és az ügyfelek iránti felelősségvállalás mind olyan erények, amelyeket mindennap magaménak érzek.

A REM189 Zrt. megalapításakor egyértelmű célom volt: ne csupán épületeket és ingatlanokat kezeljünk, hanem olyan közösségeket alakítsunk ki, ahol az ügyfelek úgy érzik „otthonra találhatnak”. Minden projekt mögött egy történet áll, melyet a családommal és kollégáimmal együtt alakítunk ki, figyelve a legapróbb részletekre és az ügyfelek igényeire.

Az igazgatói székben eltöltött idő alatt rájöttem, hogy az üzleti siker nem csupán az okos stratégiáktól függ, hanem az emberekkel való kapcsolatépítés és a személyes érintkezés révén érhető el. Valamint rájöttem, hogy az életben valóban minden mindennel összefügg. Közhelyesen hangzik de nagyon igaz. Erre két példát említenék. Egyik hobbim sakk tanított meg a stratégiai gondolkodásra. A sakkban az egyénnek előre kell terveznie és stratégiákat kell kidolgoznia a játék különböző szakaszaiban. Ez a képesség az üzleti döntéshozatalban is nélkülözhetetlen, ahol hosszú távú célokat kell kitűzni és megfelelő stratégiákat kell alkalmazni azok eléréséhez. Valamint a sakk játék közben folyamatosan szembesít az új helyzetekkel és kihívásokkal, amelyek gyors döntéshozást és hatékony problémamegoldást igényelnek. Ez hasznos készség az üzleti életben, ahol gyakran kell gyorsan és hatékonyan reagálni a változó körülményekre.

Másik szenvedélyem a horgászat. Ez a csodálatos időtöltés pedig a többek között türelemre és az alkalmazkodásra tanított. A pecázás gyakran hosszú várakozást és türelmet igényel, míg az egyén eléri a kívánt eredményt. Ez a türelem és a kitartás készség fontos az üzleti életben is, ahol a sikerek elérése gyakran hosszú távon következik be, és számos akadályt kell leküzdeni az út során. A horgászat során a horgásznak folyamatosan figyelnie kell a környezetében zajló eseményeket, és ezekre gyorsan reagálnia kell. Ez a készség hasznos az üzleti életben is, ahol fontos az információk gyors feldolgozása és azokra való rugalmas reagálás. Ezek az értékek mind részét képezik a vállalati kultúránknak, és mindannyian hozzájárulunk a közös céljaink eléréséhez.

Büszke vagyok arra, amit elértünk eddig, de tudom, hogy még nagyobb célok várnak ránk a jövőben. Ezért hálás vagyok minden kollégámnak és üzleti partneremnek, akik velem együtt dolgoznak azért, hogy a REM189 Zrt. továbbra is az ingatlanipar része maradjon.

Köszönöm, hogy rám szántátok az időt, és várom további és leendő együttműködésünket, hogy közösen hozzunk létre még nagyobb sikereket!
ba1 KAT 8159 scaled KAT 8187 scaled

Kérjük, ossza meg, ha tetszett!

Ossza meg