rem189 föld világnapja április 22 ingatln ingatlanüzemeltetés

A Föld világnapja

Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én, 20 millió amerikai emelte fel a szavát a természetért. Ez az esemény világszerte fontos változásokat hozott, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.

Cégünk, a REM189 ZRt  is vallja, hogy a földet nem szüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. Így működésünkben is fontos szerepet játszik a természet, a környezet védelme. Szeretnénk minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után. Ezért fontosnak tartjuk, és tudatosan alkalmazzuk a környezetvédelmi elveket a napi munkavégzés során!

Igyekszünk minél több dolgot megtenni. Néhány példa:

– az irodánkban csak környezetbarát papírt használunk,
– természetes alapanyagú tisztító- és takarítószereket használunk,
– két oldalra nyomtatunk újra hasznosított papíron,
– nagy kiszerelésű ballonokban vesszük az ásványvizet,
– kizárólag LED-égőket használunk,
– folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél kevesebb papírt használjunk.

A ránk bízott ingatlanok üzemeltetésébe beletartoznak, a karbantartások, fejlesztések, korszerűsítések. És itt kap szerepet a környezet védelme. Hogyan valósítjuk meg ezeket? Hiszünk abban, hogy ezek a munkák, nemcsak a környezetünknek tesznek jót, hanem a tulajdonosok számára is anyagi előnnyel járnak. Így az épületek üzemeltetésénél is fontos szerepet játszik a környezetünk védelme.

Az ingatlanjainknál zöldítjük a környezetet több növény elhelyezésével, felújításoknál gondot fordítunk a szigetelésre, mind a tetők és az ablakok tekintetében. Napelemeket telepítettünk, és folyamatosan LED égőkre cseréljük a régi nagy-fogyasztású izzókat. A közösségi terek világítása mozgásérzékelő segítségével történik, így nem fordul elő, hogy „égve marad a villany”!

#REM189 #ingatlan #uzemeltetes #berbeadas #letesitmenyuzemeltetes #facilitymanagement #facilityservices #facilitymaintenance #foldnapja

Ossza meg