water tube brea 92908712-bd95-4254-959d-73ef7141b277

Karácsonyi káreset

A lenti történetet valós, megtörtént események ihlették, a közvetlen közel múltból. Mivel korábban értekeztem arról, hogy milyen amikor nem megfelelő ember kezel egy ingatlant, úgy gondolom most a másik végletet is bemutatnám. A most megosztott kis történet tökéletesen megmutatja milyen amikor jó kezekben van az ingatlan.

A közös képviselő ahogy karácsonykor szokás, örömmel töltötte az időt szeretteivel a karácsonyi ünnepek alatt. A meghitt családi összejövetel közepette azonban váratlan hívás érkezett, amely félbeszakította az ünnepi hangulatot. Ugyan már megszokták a rokonok és barátok, hogy egy közös képviselő mindig szolgálatban van, de karácsonykor eddig még sosem csengett az a bizonyos telefon. Az egyik társasházból, amelynek közös képviselője volt telefonált az egyik tulajdonos aki egy elég súlyos csőtörésről értesítette őt.

A telefonhívásban izgatott és némileg ijedt hangon számoltak be a lakók a vízkárról, és kérték a képviselőjüket, hogy sürgősen intézkedjen és ha lehetséges érkezzen a helyszínre. A közös képviselő azonnal félretette az ünnepi vacsorát, elbúcsúzott családjától, és sietett a társasház felé. Hiába, vannak feladatok amik nem tűrnek halasztást

A helyszínre érve a közös képviselő már messziről észlelte a kialakult kaotikus állapotot. A lakók próbálták korlátozni a víz terjedését, míg mások a károsult lakásokból próbálták biztonságba helyezni a személyes tárgyaikat. A képviselő természetesen azonnal összehívta a szükséges szakembereket, és koordinálta kezdte a javítási és helyreállítási munkálatokat.

A vízvezeték-szerelők hamarosan megérkeztek, és együttműködve a képviselővel kezdték el a káreset kezelését. A közös képviselő szoros kapcsolatban állt az épület karbantartásáért felelős szakemberekkel, így sikerült gyorsan azonosítani és elhárítani a problémát. Ahogy korábban mindig, a közös képviselő mos tis minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a kár minimális legyen, és a lakók minél előbb visszatérhessenek a normális mindennapi életükhöz.

Bár a vízkár félbeszakította a családi ünneplését, a ház kezelőjének gyors és higgadt intézkedéseinek és szervezőképességének köszönhetően sikerült gyorsan és hatékonyan kezelni a helyzetet. A lakók hálásak voltak a közös képviselő elkötelezettségéért és professzionalizmusáért, és ezután még jobban értékelik a társasházukban végzett munkáját.

 

Ossza meg